Provisiomyynti

Kellarikirppis sulkee ovensa 29.3.2019 ja emme enää ota tavaroita vastaan provisiomyyntiin!
Kellarikirppiksen helppoudestaan tunnetussa provisiomyynnissä et maksa pöytävuokraa lainkaan! Emme siis peri erillistä kiinteää pöytävuokraa, vaan pöytävuokra muodostuu toteutuneen myynnin perusteella. Pöydän tuotto jaetaan suhteessa 50% / 50% + palvelumaksu 10€ eli tilitysvaiheessa myyntituotto jaetaan puoliksi, minkä jälkeen vähennämme asiakkaan osuudesta palvelumaksun 10€. Myyntijakso on aina vähintään 2 viikkoa, mutta voi olla pidempikin

Me määrittelemme myyntijakson pituuden ja ilmoitamme sen päättymisestä etukäteen. Me hinnoittelemme tuotteet ja hoidamme pöytään asettelun, pöydän ylläpidon ja pöydän purkamisen - sinä vain tuot ja haet tavarat sekä saat rahat tilillesi tai käteisenä.

Provisiomyynnin palvelumaksu pitää sisällään hinnoittelun ja siihen tarvittavat hintalaput ja muun materiaalin, esillepanon sekä pöydän järjestelyn, mahdollisen pöydän mainonnan Facebookissa sekä tavaroiden pakkaamisen myyntijakson päätyttyä.

Provisiomyyntiä varten ei voi varata myyntipaikkaa netissä, vaan provisiomyynnistä tulee aina sopia joko puhelimitse tai sähköpostitse

Huomioithan, että otamme provisiomyyntiin VAIN hyväkuntoista tavaraa ja vain ehjiä, puhtaita vaatteita. Emme myöskään ota vastaan tuotteita, joissa on muiden kirpputorien hintalappuja. Kerralla tuotavien tavaroiden tulisi pääsääntöisesti sopia yhteen pöytään ja rekkiin. Jos sinulla on enemmän tavaraa, niin sovimme erikseen esim. täydennyksistä, lisäpöydistä tai myyntijakson pituudesta.

Huomioithan myös sen, että todennäköisesti paremman kokonaistuoton tavaroillesi saat varaamalla perinteiseen tapaan oman myyntipaikan, mutta jos koet hinnoittelun työlääksi, niin provisiomyynti on oikea valinta.