Ostopalvelu

Kellarikirppis sulkee ovensa 29.3.2019 ja emme enää ota tavaroita vastaan ostopalveluun!

Nopein ja helpoin tapa laittaa tavarat kiertoon on tarjota niitä meille ostettavaksi. Ostamamme tuotteet laitamme myyntiin Kellarikirppiksen Second Hand -osastolle. Riittää, että tuot tavarasi meille ja jätät yhteystiedot, teemme tarjouksen tavaroistasi viikon kuluessa. On myös mahdollista, että tuotteista riippuen (sesonki, kunto, tarve) emme aina pysty tekemään niistä tarjousta. Rahat tilitämme joko pankkitilille tai käteisellä kolmen päivän kuluessa siitä, kun olet hyväksynyt tarjouksemme.

Ostopalvelua varten ei voi - eikä tarvitse - varata myyntipaikkaa netissä, vaan ostopalvelusta tulee aina sopia etukäteen joko puhelimitse, sähköpostitse tai paikanpäällä (tuontiaika, tavaran määrä yms.).

Huomioithan, että ostamme vain hyväkuntoista tavaraa ja vain ehjiä, puhtaita vaatteita. Emme myöskään ota vastaan tuotteita, joissa on muiden kirpputorien hintalappuja. Huomioithan myös sen, että todennäköisesti paremman kokonaistuoton tavaroillesi saat varaamalla perinteiseen tapaan oman myyntipaikan, mutta jos arvostat nopeutta ja helppoutta, ostopalvelu on oikea valinta.