1. Keskeinen sijainti

Kellarikirppis sijaitsee aivan Klaukkalan keskustassa, joten tänne on helppo tulla millä ikinä kuljetkaan - jalan, pyörällä, mopolla, autolla tai linja-autolla.

2. Tyylikäs myymälätila

Kellarikirppis on tyylikkäästi remontoitu ja tarkoituksemme onkin nostaa käsite kirpputori kokonaan uudelle tasolle sekä tarjota miellyttävä kirppiskokemus.

3. Isot myyntipaikat ja leveät käytävät

Kellarikirppis panostaa niin myyjien kuin ostajien tyytyväisyyteen tarjoamalla alan suurimpiin kuuluvat myyntipaikat ja leveimpiin lukeutuvat käytävät. Voit valita joko rekillisen tai rekittömän myyntipaikan.

Rekittömän myyntipaikan leveys on n. 90 cm ja kahden alimman hyllyn syvyys peräti 70 cm! Rekillisessä myyntipaikassa on lisäksi n 75 cm pitkä rekki. Käytävät ovat yli 120 cm leveät tarjoten rauhallisen mahdollisuuden tutustua tuotteisiin. 

Lisäksi voit valita erittäin edullisen lokeropaikan (33x33x39cm), jos haluat myydä vain yhden tai muutaman tuotteen. Pienille arvoesineille tarjoamme vitriinipaikkoja.

4. Nettivaraus ja reaaliaikainen myynnin seuranta

Modernit järjestelmämme tarjoavat mahdollisuuden varata myyntipaikka netissä ja seurata myyntiä reaaliaikaisesti omalla koneella tai vaikka tabletilla tai kännykällä! Viivakoodihintalaput nopeuttavat asiointia kassalla ja myös tilitykset ovat nopeita ja varmoja.

5. Elämää helpottavat ja edulliset lisäpalvelut

Uudenaikaiset palvelumme helpottavat myyjän elämää! Voit valita seuraavista palveluista:

- esillepanopalvelu: järjestämme myyntipaikkasi edustavaan kuntoon; tuot vain hinnoittelemasi tavarat myyntijaksosi alussa (ks. tarkemmin ohjeista)

- tyhjennyspalvelu: jos et itse pääse tyhjentämään pöytääsi myyntijaksosi lopussa, tyhjennämme pöytäsi puolestasi. Tulet vain noutamaan pakatut tuotteet ja tilityksen.

- kierrätyspalvelu: myyntijakson loputtua voit jättää myymättä jääneet tavarasi meille, niin kierrätämme ne puolestasi.

- ylläpitopalvelu (sis. hintaan): pidämme myyntipaikkasi edustavassa kunnossa ja varmistamme parhaan mahdollisen myyntituloksen

Katso palveluiden hinnat hinnastosta ja varaa haluamasi palvelut myyntipaikan varauksen yhteydessä!

6. Kellarin Galleria

Voit tuoda taulusi myyntiin Kellarikirppiksen avaraan yläkertaan, erityisesti niille suunnitelluille paikoille.