Myy meille

Rakastamme laadukasta designia ja vintagea. Meille voi tarjota maximissaan 3 kassin verran puhdasta ja hyvässä kunnossa olevia tuotteita. Käymme ne läpi ja teemme kirjallisen tarjouksen tuotteista. Tarjoamme 30-40% summan myytävän tuotteen uudelleen myyntihinnasta teille, tällä saamme katettua kulut. Jos tuotteesi ei täytä yllä olevia kriteerejä, mutta koet, että ne sopisi valikoimaamme, ehdota rohkeasti! Mikäli yllä olevat kriteerit täyttyvät, toimi seuraavasti:

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen vaatekori@gmail.com  ja kerro lyhyesti tuotteistasi.

  1. Pyydämme sinua lähettämään kuvia tuotteistasi joko a. sähköpostilla, b. Facebook Messengerin kautta tai c. WhatsApp-sovelluksen avulla.
  2. Kun olemme vastaanottaneet kuvat, sovimme aikataulun tavaroiden tuomiselle/postittamiselle meille
  3. Kun olemme vastaanottaneet tuotteet, tarkistamme ne ja lähetämme teille tarjouksen
  4. hyväksyessäsi tarjouksen saat sovitun summan tilisiirrolla taikka lahjakortin verkkokauppaan/liikkeeseemme. Kaikki on sovittavissa!

Upeat, ympäristöystävälliset ja elämänlaatua parantavat tuotteet ovat intohimomme.

Lahjoita

Meille voi myös lahjoittaa tavaroitasi ja vaatteitasi jos et jaksa itse myydä tai tehdä niiden eteen sen enempää. Ei kannata heittää roskikseen hyväkuntoista tavaraa! Käymme ne läpi ja katsomme ne hyviin koteihin samalla periaatteella tai erittäin upeat tuotteemme myymme eteenpäin.

Yhdessä voimme parantaa maailmaa – ja nauttia muodista.

Palvelupaketti

Meille voi myös tuoda vain myyntiin ilman lahjoittamista ja ostamista. Palvelupaketissa me katsomme parhaan kanavan tuotteesi myymiseen, hinnoittelemme, kuvaamme teemme kaiken työn ja sinä saat rahat.

Palvelupaketin hinta on 35e järjestelymaksu ja 30% provisio myynnistä.

kysele ihmeessä lisää!Heräsi kysymyksiä taikka kiinnostuit jostain palveluistamme ota yhteyttä oheisella lomakkeella!